Небезпека на нашій тарілці: це дієтичне м'ясо пов'язане із ризиком захворювання на рак.


Нове дослідження показало зв'язок між споживанням курятини та ризиком онкозахворювань
Італійські вчені з Національного інституту гастроентерології оприлюднили результати дослідження, в якому було виявлено, що щотижневе споживання понад 300 грамів курятини пов'язане із збільшеним ризиком онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту на 27% у порівнянні із меншим споживанням цього продукту.
Вчені зауважують, що сучасні методи вирощування курей часто передбачають використання антибіотиків та гормонів, а також перегрівання курятини під час приготування може сприяти розвитку онкозахворювань. Лікар гастроентеролог і терапевт Євгенія Белінська рекомендує вибирати органічну курку і готувати продукт при помірних температурах до 140 градусів, а також варто додавати більше інших джерел білка до раціону, таких як індичка, риба, бобові культури та тофу.
Читайте також
- Стосується всіх клієнтів ПриватБанку: Приват24 отримав важливе оновлення
- Трамп назвав "винних" у війні в Україні: "це їхня помилка"
- Техогляд лише під камерами: що зміниться для водіїв з 1 липня
- Дипломи не рятують: яку роботу пропонують українським біженцям у Чехії
- Мобілізація "зламала" ринок праці: українцям готові платити 90 тисяч, але охочих немає
- "Лебідь, рак і щука" на заправці: українських водіїв чекає сюрприз на АЗС